Kunststof in de bouw

Kunststof in de bouw graafmachine ruiten

In de bouw werkt men met kostbare machines en apparatuur. Om deze zaken te beschermen, is kunststof vaak een goede optie. Van Schagen Kunststof maakt bijvoorbeeld beschermingskappen voor machines, de omkasting van machines en platen tussen de lopende banden. Ook voor voertuigen zoals graafmachines en heftrucks kunnen we producten leveren, zoals anti-vandalismekappen en stevige autoramen.

Van Schagen kunststofbewerkingen

Waarom kiezen voor Van Schagen Kunststof?

Als geen ander weet Van Schagen dat het van belang is dat bootruiten vervaardigd worden uit de beste materialen en dat ze bewerkt worden met de juiste gereedschappen. Van Schagen hanteert een levertijd die veel korter is dan de gemiddelde levertijd, zodat uw oude bootramen snel kunnen worden gewisseld. Van Schagen vervaardigt producten die uw boot of schip écht toegevoegde waarde leveren.

Wilt u verzekerd zijn van een innovatieve, professionele en betrouwbare partner in de maritieme sector, watersport sector en/of de auto sector? Van Schagen staat voor u klaar met de beste scheepsramen en autoramen. Neem contact op!

Geïntereseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Van Schagen BV

Van Schagen BV

Van Schagen Kunststof brengt al sinds 1947 ideeën tot werkelijkheid met een grote variatie aan kunststof producten. Onze oprichter, Jan van Schagen, was een ware pionier op kunststofgebied. Hij was vooruitstrevend in zijn ideeën en werkwijze.

Contactinfo

Graafstroomstraat 70 3044 AR Rotterdam

tel. +31 (0)10 4153366 fax. +31 (0)10 4371610

info@vanschagenbv.nl www.vanschagenbv.nl
Copyright © 2016 Van Schagen BV - website ontwerp & realisatie: Studio 024