Kunststof in het interieur

Kunststof in het interieur - lampenkappen

Kunststof in het interieur is ook heel geschikt als decoratief element in een zakelijk of particulier segment, naast de praktische toepassingen. Zo is Van Schagen Kunststof zeer actief in de verlichtingsindustrie. Hiervoor maken we regelmatig armaturen, vacuümgevormde kappen, slagvaste lampen of diffuserplaten. Voor decorbouwers en interieurontwerpers kunnen we objecten van kunststof maken. Ook worden we soms benaderd voor kunstobjecten. Zelfs de toepassing van LED-verlichting behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Voor wie?

Van Schagen Kunststof werkt voor partijen in de volgende branches:

Decorbouw

Interieurbouw

Winkelinrichting

Machinebouw

Verlichtingindustrie

Displaybouw

Kunstsector

Kunststof wijnrek in het interieur
Van Schagen kunststofbewerkingen

Waarom kiezen voor Van Schagen Kunststof?

Als geen ander weet Van Schagen dat het van belang is dat interieurproducten vervaardigd worden uit de beste materialen en dat ze bewerkt worden met de juiste gereedschappen. Van Schagen hanteert een levertijd die veel korter is dan de gemiddelde levertijd. Van Schagen vervaardigt producten die uw interieur verrijken.

Wilt u verzekerd zijn van een innovatieve, professionele en betrouwbare partner op het gebied van kunststof? Van Schagen staat voor u klaar met de beste interieurproducten van kunststof. Neem contact op!

Geïntereseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Van Schagen BV

Van Schagen BV

Van Schagen Kunststof brengt al sinds 1947 ideeën tot werkelijkheid met een grote variatie aan kunststof producten. Onze oprichter, Jan van Schagen, was een ware pionier op kunststofgebied. Hij was vooruitstrevend in zijn ideeën en werkwijze.

Contactinfo

Graafstroomstraat 70 3044 AR Rotterdam

tel. +31 (0)10 4153366 fax. +31 (0)10 4371610

info@vanschagenbv.nl www.vanschagenbv.nl
Copyright © 2016 Van Schagen BV - website ontwerp & realisatie: Studio 024