Kunststof op maat

kunststof op maat bij de Nuna 7

Een bijzondere vorm, uniek ontwerp of speciale kleur: bij Van Schagen Kunststof is ook kunststof op maat mogelijk. U kiest zelf de kleur, de uitvoering, de vorm en de oplage. Van enkele stuks tot duizenden aantallen, wij geven u graag suggesties over de materiaalkeuze, de toepassing, of over het ontwerp.

We maken uw idee graag tastbaar door samen met u het ontwikkelingsproces aan te gaan. We passen hierbij de nieuwste kunststoffen toe en dagen onszelf uit op het gebied van mogelijke bewerkingen. Het vormgeven van nieuwe concepten leidt vaak tot innovatieve producten.

Assortiment

Van Schagen beschikt over een uitgebreid assortiment aan kunststoffen, waaruit wij in overleg het meest geschikte materiaal voor uw toepassing kiezen. Hierna zijn de bewerkingsmethoden legio: zagen, boren, draaien, CNC-frezen, buigen, warm vervormen, lijmen en polijsten. Daarnaast hebben wij veel ervaring in het assembleren en monteren van samengestelde producten, waarbij ook andere materialen dan kunststof worden ingezet.

kunststof op maat gemaakte kap nuna

Voorbeelden kunststof op maat

De meest unieke projecten komen voorbij bij Van Schagen. Zo produceren we bijvoorbeeld kwallenbakken voor dierentuinen, maar ook kunstobjecten, bruggen en nog veel meer. U kunt een kleine impressie zien van wat er mogelijk is bij ons in onze projecten.

Van Schagen kunststofbewerkingen

Waarom kiezen voor Van Schagen Kunststof?

Als geen ander weet Van Schagen dat het van belang is dat kunststofproducten vervaardigd worden uit de beste materialen en dat ze bewerkt worden met de juiste gereedschappen. Van Schagen hanteert een levertijd die veel korter is dan de gemiddelde levertijd.

Wilt u verzekerd zijn van een innovatieve, professionele en betrouwbare partner op het gebied van kunststof? Van Schagen staat voor u klaar met de beste kunststofproducten op maat. Neem contact op!

Geïntereseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Van Schagen BV

Van Schagen BV

Van Schagen Kunststof brengt al sinds 1947 ideeën tot werkelijkheid met een grote variatie aan kunststof producten. Onze oprichter, Jan van Schagen, was een ware pionier op kunststofgebied. Hij was vooruitstrevend in zijn ideeën en werkwijze.

Contactinfo

Graafstroomstraat 70 3044 AR Rotterdam

tel. +31 (0)10 4153366 fax. +31 (0)10 4371610

info@vanschagenbv.nl www.vanschagenbv.nl
Copyright © 2016 Van Schagen BV - website ontwerp & realisatie: Studio 024