Menu

Kunststof op maat

Een bijzondere vorm, uniek ontwerp of speciale kleur: bij Van Schagen Kunststof is ook kunststof op maat mogelijk. U kiest zelf de kleur, de uitvoering, de vorm en de oplage. Van enkele stuks tot duizenden aantallen, wij geven u graag suggesties over de materiaalkeuze, de toepassing, of over het ontwerp. We maken uw idee graag tastbaar door samen met u het ontwikkelingsproces aan te gaan. We passen hierbij de nieuwste kunststoffen toe en dagen onszelf uit op het gebied van mogelijke bewerkingen. Het vormgeven van nieuwe concepten leidt vaak tot innovatieve producten.

Offerte aanvragen

Assortiment

Van Schagen beschikt over een uitgebreid assortiment aan kunststoffen, waaruit wij in overleg het meest geschikte materiaal voor uw toepassing kiezen. Hierna zijn de bewerkingsmethoden legio: zagen, boren, draaien, CNC-frezen, buigen, warm vervormen, lijmen en polijsten. Daarnaast hebben wij veel ervaring in het assembleren en monteren van samengestelde producten, waarbij ook andere materialen dan kunststof worden ingezet.

kunststof-op-maat-gemaakt-kap-nuna

Voorbeelden kunststof op maat

De meest unieke projecten komen voorbij bij Van Schagen. Zo produceren we bijvoorbeeld kwallenbakken voor dierentuinen, maar ook kunstobjecten, bruggen en nog veel meer. U kunt een kleine impressie zien van wat er mogelijk is bij ons in onze projecten.

Bekijk onze projecten