Over Van Schagen

Van Schagen kunststofbewerkingen

Kunststof producten

Van Schagen Kunststof brengt al sinds 1947 ideeën tot werkelijkheid met een grote variatie aan kunststof producten. Onze oprichter, Jan van Schagen, was een ware pionier op kunststofgebied. Hij was vooruitstrevend in zijn ideeën en werkwijze. Wist een bedrijf niet hoe een bepaald product gemaakt kon worden? ‘Ga dan maar naar Van Schagen’, was een veelgehoorde uitspraak. En nog steeds staat ons Rotterdamse bedrijf bekend vanwege de bijzondere maatwerk kunststof producten.

Maatwerk in kunststof

Maatwerk in kunststof

Kleinere series, apartere vormen, moeilijk te produceren producten: dat soort uitdagingen zijn bij uitstek geschikt voor Van Schagen. Van dubbelgebogen ramen voor schepen tot vacuüm gevormde kappen voor de verlichtingsindustrie: de markten en toepassingen van de producten zijn zeer breed. Eén ding hebben ze gemeen: ze worden allemaal in opdracht geproduceerd. Van Schagen Kunststof heeft geen eigen producten, maar produceert uitsluitend voor anderen. Alles is dus op aanvraag te bestellen.

Soorten en bewerkingen kunststof

Van Schagen voert verspanende en niet-verspanende bewerkingen uit. Hiervoor werken we met geavanceerde CNC-bewerkingsmachines en moderne CAD/CAM-systemen. De high-tech bewerkingssystemen en -methoden stellen Van Schagen in staat om de meest uiteenlopende bewerkingen op klantspecificatie uit te voeren. Ook de soorten kunststoffen zijn van belang. We beschikken over een uitgebreid assortiment aan kunststoffen, waaruit wij in overleg het meest geschikte materiaal voor uw toepassing kiezen.

Waarom kiezen klanten voor Van Schagen Kunststof?

Van Schagen werkt onder andere voor gerenommeerde partijen als de ANWB, NS, de Rotterdamse Metro en diverse overheidsinstellingen zoals Rijkswaterstaat, musea, ministeries en landelijke politiediensten. Zij kiezen voor ons vanwege de kwaliteitsproducten, leveringsbetrouwbaarheid, hoge mate van flexibiliteit en een adequate advisering. Ook krijgen we regelmatig complimenten over het vakmanschap, het inzicht en de gedrevenheid die ons eigen is.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van kunststof producten bij Van Schagen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Geintereseerd in wat wij te bieden hebben?

Van Schagen BV

Van Schagen BV

Van Schagen Kunststof brengt al sinds 1947 ideeën tot werkelijkheid met een grote variatie aan kunststof producten. Onze oprichter, Jan van Schagen, was een ware pionier op kunststofgebied. Hij was vooruitstrevend in zijn ideeën en werkwijze.

Contactinfo

Graafstroomstraat 70 3044 AR Rotterdam

tel. +31 (0)10 4153366 fax. +31 (0)10 4371610

info@vanschagenbv.nl www.vanschagenbv.nl
Copyright © 2016 Van Schagen BV - website ontwerp & realisatie: Studio 024