Scheepsramen

Kunststof scheepsramen

Scheepsramen, gebogen ramen, gevormde ramen, bootluiken, vlakke ruiten en specials: u kunt het zo gek niet bedenken of Van Schagen Kunststof kan het maken. De scheepvaart is een belangrijke markt voor ons. Dankzij onze goede reputatie en jarenlange ervaring weten vele scheeps- en jachtenbouwers Van Schagen Kunststof te vinden.

Eigenschappen kunststof scheepsramen

Stevige, slagvaste materialen zijn natuurlijk een eerste vereiste als het gaat om scheepsramen. Ook waterdichtheid staat buiten kijf. Maar wist u dat Van Schagen Kunststof nog veel meer in huis heeft om deze ramen aan uw wensen aan te passen? Zo zien de bootramen er altijd professioneel uit, met een strakke afwerking. Wat betreft vorm en uitstraling adviseren wij u graag.

kunststof scheepsramen busluiken

Autoramen

Autoramen van kunststof

De geavanceerde techniek die wij gebruiken voor scheepsramen kan ook toegepast worden voor autoramen. Vaak gaat het dan om bijzondere voertuigen. Denk aan kapotte ruiten van brandweerauto’s of ramen en daken voor graafmachines, kranen en heftrucks.

Van Schagen kunststofbewerkingen

Waarom kiezen voor Van Schagen Kunststof?

Als geen ander weet Van Schagen dat het van belang is dat bootruiten vervaardigd worden uit de beste materialen en dat ze bewerkt worden met de juiste gereedschappen. Van Schagen hanteert een levertijd die veel korter is dan de gemiddelde levertijd, zodat uw oude bootramen snel kunnen worden gewisseld. Van Schagen vervaardigt producten die uw boot of schip écht toegevoegde waarde leveren.

Wilt u verzekerd zijn van een innovatieve, professionele en betrouwbare partner in de maritieme sector, watersport sector en/of de auto sector? Van Schagen staat voor u klaar met de beste scheepsramen en autoramen. Neem contact op!

Geïntereseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Van Schagen BV

Van Schagen BV

Van Schagen Kunststof brengt al sinds 1947 ideeën tot werkelijkheid met een grote variatie aan kunststof producten. Onze oprichter, Jan van Schagen, was een ware pionier op kunststofgebied. Hij was vooruitstrevend in zijn ideeën en werkwijze.

Contactinfo

Graafstroomstraat 70 3044 AR Rotterdam

tel. +31 (0)10 4153366 fax. +31 (0)10 4371610

info@vanschagenbv.nl www.vanschagenbv.nl
Copyright © 2016 Van Schagen BV - website ontwerp & realisatie: Studio 024